A boldog disznóból, hagyományosan pácolt, hagyományosan füstölt sonka nem elérhetetlen varázslat, a malackaraj blog összeszedett pár termelőt, hentest. Mi kiemelnénk egy III. kerületit:
HU-FI húsbolt Budapest III. Jendrasik u. 1. 06/1 244-1049
Ha tudtok még ilyet, ajánljátok jó szívvel!
Az alábbi videót a Zöld Pók Alapítványtól származik, a Tudatos Vásárlók Egyesülete megbízására készítették, a Malackaraj inspirálta őket, ez igazán megható, jövünk fel, mint trágyalé a taposórács alól. Az ő végkövetkeztetésük sem meglepő, a boldog disznóból, hagyományos technológiával készült termék jobb, mint az injektált, aromázott. A malac viszont mind vércuki, a csóró ketreces rózsaszínek és a boldog, loncsos vadállatok is.
Nem kell a legkevesebb adalékanyagot tartalmazó terméket keresgélni, amikor a fenti termelők egyike sem terheli glutamátokkal a sonkáit, elég hozzájuk fordulni. Van remény, és jó sonka bőséggel.
Legutolsó hozzászólások